LUST ur ett holistiskt perspektiv!

Förstå din lust ur ett holistiskt perspektiv

  Enroll in Course

Lust är ett ord med många definitioner som kan tolkas ur många olika perspektiv. Filosofiska, spirituella, religiösa eller psykologisa. Generellt sätt så förknippas lust med kroppslig njutning, men också med intellektuell stimulans.

Bland det första vi tappar när vårt hormonsystem är ur balans eller vid stress och utmattning är vår lust. Framförallt vår sexlust men också vår lust till att leva fullt ut. Vissa får minskad matlust medan vissa får ökad lust att stoppa i sig sådant som de vet inte gynnar hälsa.

Lusten är också det som får oss att vilja utforska nya områden eller ändra vår livsstil.

Det är din lust som tagit dig hit!

Eftersom lusten fyller en så stor funktion så är det också viktigt att se på vad som blockerar vår lust och hur vi kan lösa dessa blockeringar.

Avsaknad av lust kan ha många orsaker och därför tar förloppet utgångspunkt i biokemiska störningar (hormonella), anatomiska (muskelspänningar/blockeringar), psykologiska eller andliga blockeringar.



Förloppet är till dig som:

  • Önskar mer energi & vitalitet
  • Känner att du "står fast" på ett eller flera plan i livet.
  • Saknar livsgnista
  • Önskar ökad lust/libido
  • Har problem med hormonella obalanser som fex PMS, endometrios & PCO eller till dig som är i klimakteriet.
  • Vill utforska din andliga sida & finna en balans mellan din feminina & maskulina energi
  • Har en önskan om att uttrycka din feminina sida fullt ut
  • Önskar en balanserad tillvaro, kroppsligt och mentalt.
  • Du kan använda programmet till dig själv eller i ditt arbete med egna klienter i alternativ eller komplementär praxis.



Your Instructor


Sanne Lundblad
Sanne Lundblad

Jag är utbildad Komplementär Hormonterapeut med kunskap som sträcker sig över områden som endokrinologi, näringsterapi, fytoterapi, hormonterapi etc. För att alltid hålla mig uppdaterad och inspirerad, deltar jag kontinuerligt i kurser och fortbildning.

Min resa inkluderar även en grundutbildning i hypnos, där jag har fördjupat mig för att berika mina verktyg till att skapa en kraftfull holistisk coaching teknik där din fysiska hälsa, din mentala välmående och andliga utveckling är oupplösligt sammanvävda.

Jag förespråkar meditation och flow movement som tekniker till att skapa en större kroppskännedom och komma i kontakt med sig själv på ett djupare plan . Jag driver en av Sveriges största podcasts med meditationer, och det är där jag delar min passion för andlig utveckling.

Tidigare har jag haft förmånen att arbeta på kvinnokliniken HerCare i Stockholm som näringsterapeut och har under nästan ett decenniumcdrivit min egen verksamhet där jag dagligen stöter på kvinnor som strävar efter bättre hälsa och självinsikt.

Min förmåga att arbeta med intuition, andlig och spirituell utveckling har vuxit genom åren, och därför omfamnar jag alltid ett holistiskt tankesätt.


Course Curriculum



Frequently Asked Questions


När startar kursen?
Kursen startar direkt vid köp. Du får första modulen skickad till din mail efter utcheckning!
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Alltid! Om kursportalen av någon anledning skulle stängas ned i framtiden så får du tid till att downloada allt material i förväg.

Get started now!