LUST ur ett holistiskt perspektiv!

Mer lust och passion med komplementär hormonterapi

  Enroll in Course

Lust är ett ord med många definitioner som kan tolkas ur många olika perspektiv. Filosofiska, spirituella, religiösa eller psykologisa. Generellt sätt så förknippas lust med kroppslig njutning, men också med intellektuell stimulans.

Bland det första vi tappar när vårt hormonsystem är ur balans eller vid stress och utmattning är vår lust. Framförallt vår sexlust men också vår lust till att leva fullt ut. Vissa får minskad matlust medan vissa får ökad lust att stoppa i sig sådant som de vet inte gynnar hälsa.

Lusten är också det som får oss att vilja utforska nya områden eller ändra vår livsstil.

Det är din lust som tagit dig hit!

Eftersom lusten fyller en så stor funktion så är det också viktigt att se på vad som blockerar vår lust och hur vi kan lösa dessa blockeringar.

Avsaknad av lust kan ha många orsaker och därför tar förloppet utgångspunkt i biokemiska störningar (hormonella), anatomiska (muskelspänningar/blockeringar), psykologiska eller andliga blockeringar.Förloppet är till dig som:

  • Önskar mer energi & vitalitet
  • Känner att du "står fast" på ett eller flera plan i livet.
  • Saknar livsgnista
  • Önskar ökad lust/libido
  • Har problem med hormonella obalanser som fex PMS, endometrios & PCO eller till dig som är i klimakteriet.
  • Vill utforska din andliga sida & finna en balans mellan din feminina & maskulina energi
  • Har en önskan om att uttrycka din feminina sida fullt ut
  • Önskar en balanserad tillvaro, kroppsligt och mentalt.
  • Du kan använda programmet till dig själv eller i ditt arbete med egna klienter i alternativ eller komplementär praxis.Your Instructor


Sanne Lundblad
Sanne Lundblad

Jag är utbildad Komplementär Hormonterapeut med kunskap inom områden som endokrinologi, näringsterapi, fytoterapi, hormonterapi, nutrigenetik, immunologi , fysiologi, laboratorieanalyser etc. Jag tar löpande kurser för att hålla mig uppdaterad, b.la: Gut-Immunology-inflammation Masterclass med Umahro Cadogan genom Nordic Laboratories och Methyleringskurs på institut for Komplementaer Hormonterapi.

Jag arbetar som konsult hos kvinnokliniken HerCare i Stockholm (som näringsterapeut) och på sidan av detta har jag min egen verksamhet där jag dagligen möter kvinnor som önskar hjälp med att skapar hormonell balans.

Min förmåga att arbeta med intuition, spirituell och andlig utveckling har jag haft med mig så länge jag kan minnas men är såklart vidare utvecklad genom arbete med mig själv, litteratur och med mina klienter.

Jag arbetar alltid med ett holistiskt tankesätt dvs jag tar din kropps biokemi, din fysik, din mentala hälsa och spirituella utveckling lika seriöst.


Course CurriculumFrequently Asked Questions


När startar kursen?
Kursen startar direkt vid köp. Du får första modulen skickad till din mail efter utcheckning!
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Alltid! Om kursportalen av någon anledning skulle stängas ned i framtiden så får du tid till att downloada allt material i förväg.

Get started now!